iTechArt logo
EN UA

Політика приватності

Ця Політика приватності діє між вами, Користувачем цього Веб-сайту, та ITAG Development, власником та постачальником цього Веб-сайту.

Ця Політика приватності стосується того, як ми використовуємо будь-які та всі Дані, зібрані нами або надані вами у зв'язку з вашим використанням Веб-сайту.

Визначення

Будь ласка, уважно прочитайте наступні визначення, що застосовуються у цій Політиці приватності:

Дані

Вся інформація, яку ви нам надаєте або ми збираємо за допомогою Веб-сайту чи іншими способами, вказаними в цій Політиці приватності, в тому числі Персональні дані;

Персональні дані

Відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Обробка

Будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення Даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем;

Файл Cookie

Невеликий текстовий файл, який ми розміщуємо на вашому комп’ютері, мобільному пристрої або будь-якому іншому пристрої, підключеному до вашого комп’ютеру, коли ви відвідуєте певні сторінки цього Веб-сайту. Детальнішу інформацію про Файли cookie та як ми їх використовуємо, ви можете знайти в Політиці використання файлів cookie;

ITAG Development, ми або наш

ITAG Development, ми або наш – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙТАГ ДЕВЕЛОПМЕНТ", компанія, зареєстрована в Україні, ідентифікаційний код 44316256, місцезнаходження: Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського Михайла, будинок 28/2, приміщення 43;

Користувач або ви

Будь-яка фізична особа, яка отримує доступ до Веб-сайту і не працює в ITAG Development, не діє в рамках працевлаштування, не залучена як консультант або не надає нам інші послуги та не відвідує наш Веб-сайт у зв'язку з наданням таких послуг;

Веб-сайт

Веб-сайт, який ви зараз відвідуєте - https://www.itechart.com.ua/

Повідомлення про приватність

Ця Політика приватності створена для регулювання лише дій ITAG Development та Користувачів, які відвідують цей Веб-сайт. Вона не стосується будь-яких інших веб-сайтів, до яких можна отримати доступ з цього Веб-сайту, зокрема будь-які соціальних мереж, посилання на які ми можемо надавати.

Володільцем ваших Персональних даних щодо нашого Веб-сайту є: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙТАГ ДЕВЕЛОПМЕНТ", компанія, зареєстрована в Україні, ідентифікаційний код 44316256, місцезнаходження: Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського Михайла, будинок 28/2, приміщення 43. Це означає, що ми визначаємо цілі, склад та способи обробки ваших Персональних даних.>

Які дані ми збираємо

Ми можемо збирати наступні Дані, включаючи Персональні дані, надані вами за допомогою цього Веб-сайту:

  1. Ім'я та прізвище;
  2. Контактна інформація, така як адреси електронної пошти та номери телефонів;
  3. Інформація про вас у зв'язку з можливостями працевлаштування, така як резюме та будь-які дані, що ви подаєте в резюме чи за допомогою форми «Надішліть своє резюме», в тому числі посилання на профіль в Linkedin чи інші професійні мережі;
  4. Будь-які коментарі та інші дані, які ви надаєте нам через форми «Зв’язатися з нами» та/або «Надішліть своє резюме» на Веб-сайті;
  5. Тип веб-браузера, який ви використовуєте, та його версія (збирається автоматично);
  6. Операційна система (збирається автоматично);
  7. Список URL-адрес, починаючи з веб-сайту, з якого ви перейшли на цей Веб-сайт, вашої активності на цьому Веб-сайті та веб-сайту, на який ви переходите з цього Веб-сайту (збирається автоматично).

Як ми збираємо ці Дані

Збираючи ваші Дані, ми дотримуємось правил безпеки та докладаємо всіх зусиль, щоб жодна третя особа не могла отримати доступ до ваших Даних. Ми збираємо Дані в один з таких способів: Дані нам надаєте ви або Дані збираються автоматично.

Дані, що надаєте ви

Ми збираємо ваші Дані різними способами, включаючи випадки, коли ви зв’язуєтесь з нами через Веб-сайт, телефоном, електронною поштою чи будь-яким іншим способом. У кожному випадку ми збираємо ваші Дані відповідно до цієї Політики приватності.

Дані, що збираються автоматично

Коли ви відвідуєте наш Веб-сайт, ми автоматично збираємо такі Дані:

  1. Інформація про ваші відвідування Веб-сайту. Ця інформація допомагає нам забезпечити та покращити роботу Веб-сайту та навігацію і охоплює дати відвідувань, час та частоту доступу до Веб-сайту та спосіб використання та взаємодії з його вмістом;
  2. Дані, які автоматично збираються за допомогою Файлів cookie відповідно до налаштувань Файлів cookie вашого браузера. Для отримання додаткової інформації про Файли cookie та те, як ми їх використовуємо на Веб-сайті, див. Політику використання файлів cookie.

Як ми обробляємо та використовуємо Дані

Ми можемо обробляти будь-які з або всі вищезазначені Дані для надання вам відповідних послуг та досвіду, коли ви використовуєте наш Веб-сайт. Зокрема, Дані можуть бути використані в таких цілях:

  1. Забезпечення роботи та вдосконалення нашого Веб-сайту;
  2. Проведення конкурсу на посаду та працевлаштування;
  3. Внутрішнє діловодство;
  4. Повідомлення електронною поштою інформації про наші послуги, описані на нашому Веб-сайті, які можуть вас зацікавити;
  5. Виконання та надання відповідей на ваші запити.

У кожному випадку ми використовуємо Дані суворо відповідно до цієї Політики приватності.

Ми не збираємо Персональні дані, такі як ваше ім’я та прізвище, електронна адреса, адреса чи номер телефону, під час вашого відвідування Веб-сайту, якщо ви навмисно не подаєте їх через форму «Зв’язатися з нами» та/або форму «Надішліть своє резюме» і не надаєте нам явної та добровільної згоди на їх обробку. У цьому випадку ми отримаємо ваші Персональні дані, такі як ім’я та прізвище, електронну адресу, адресу (необов’язково) та номер телефону (необов’язково), а також будь-які інші дані, що ви включили в резюме. Ми використаємо ці Персональні дані, щоб відповісти на ваш запит і згодом надіслати вам кілька інформаційних електронних листів. Якщо ви віддаєте перевагу не отримувати ці інформаційні електронні листи, у відповідному повідомленні буде включена можливість скасування підписки.

Кому ми передаємо Дані

Для виконання цілей обробки Даних, указаних вище, у тому числі Персональних даних, ми можемо передавати ваші Дані у тому числі Персональні дані,або надавати до них доступ таким особам:

Надаючи свої Персональні (у тому числі контактні) дані, ви одночасно надаєте нам свою однозначну, інформовану та добровільну згоду на передачу ваших Персональних даних за межі України, у тому числі за межі Європейського економічного простору. У випадку передачі Персональних даних у країни, які досі не визнані такими, що мають належний рівень захисту Персональних даних, ми використовуємо всі необхідні інструменти, щоб забезпечити передачу Персональних даних у суворій відповідності до чинного законодавства України.

Безпека Даних

Ми використовуємо технічні та організаційні заходи для захисту ваших Даних. Ми зберігаємо ваші Дані на захищених серверах та підтримуємо їх безпеку. Наші технічні та організаційні заходи включають заходи щодо роботи з ризиками витоку даних. Якщо ви підозрюєте будь-яке зловживання, втрату чи несанкціонований доступ до ваших Даних, негайно повідомте нас про це, зв’язавшись з нами за цією електронною адресою: hello@itechart.com.ua, або відправте нам листа за адресою: Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського Михайла, будинок 28/2, приміщення 43.

Зберігання Даних

Щоб визначити відповідний строк зберігання, ми враховуємо обсяг, характер та чутливість Персональних даних, потенційний ризик заподіяння шкоди несанкціонованому використанню або розголошенню, цілі, для яких ми обробляємо Персональні дані, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів та застосовні законодавчі вимоги.

Ми не обробляємо ваші Персональні дані довше, ніж це необхідно для законних цілей. Звертаємо увагу, що після досягнення цілей, встановлених нами та наведених в цій Політиці, подальша обробка Персональних даних може здійснюватися для юридичних, податкових або регулятивних цілей, як це вимагається чинним законодавством України.

Ваші права

Зверніть увагу, що під час використання нашого Веб-сайту ви маєте щодо своїх Персональних даних всі права суб'єкта Персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних", у тому числі такі:

  1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх Персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження володільця (чи розпорядника, якщо застосовується) Персональних даних, а також умови надання доступу до Персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші Персональні дані;
  2. Право на доступ до своїх Персональних даних, а також право отримувати відповідь про те, чи обробляються ваші Персональні дані, а також зміст таких Персональних даних;
  3. Право пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх Персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  4. Право на захист своїх Персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять вашу честь, гідність та ділову репутацію;
  5. Право заперечити проти обробки нами ваших Персональних даних на підставі вмотивованої вимоги.
  6. Право відкликати згоду на обробку ваших Персональних даних.

Щоб внести будь-які із згаданих вище змін або відкликати свою згоду на обробку ваших Персональних даних, зв’яжіться з нами електронною поштою hello@itechart.com.ua, або відправте нам листа за адресою: Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського Михайла, будинок 28/2, приміщення 43.

Якщо ви не задоволені тим, як ми обробляємо скаргу, яку ви подаєте щодо своїх Персональних даних, ви можете направити свою скаргу до відповідного органу захисту Персональних даних в Україні - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Контактні дані його офісу можна знайти на веб-сайті https://www.ombudsman.gov.ua/.

Ви не можете передавати будь-які свої права відповідно до цієї Політики приватності будь-якій іншій особі. Ми можемо передавати свої права згідно з цією Політикою приватності, коли ми обґрунтовано вважаємо, що ваші права не постраждають від цього.

Загальні положення

ITAG Development залишає за собою право змінювати цю Політику приватності, як ми можемо вважати необхідним час від часу або як це вимагається законодавством. Будь-які зміни будуть негайно розміщені на Веб-сайті і ви вважатиметесь такими, що прийняли умови Політики приватності при першому використанні Веб-сайту після змін.

Ця Політика приватності чинна з 2 серпня 2021 року.

Якщо будь-який суд або компетентний орган виявить, що будь-яке положення цієї Політики приватності (або частина будь-якого положення) є недійсним, незаконним або не виконуваним, це положення або його частина, у міру необхідності, буде вважатися видаленим, а обґрунтованість та виконання інших положень цієї Політики приватності не зазнає впливу.

Ця Політика приватності регулюватиметься та тлумачиться відповідно до чинного законодавства України.